Akut tandvård

Alla våra tandläkare kan hjälpa dig i situationer då du behöver akut tandvård, vare sig det gäller olycka, värk eller andra akuta tandbesvär.

Olyckan eller oturen kan snabbt vara framme, det vet vi på Tandläkarna Kockum & Kockum, därför sätter vi alltid av tider som är avsedda för akut tandvård. Vi har alltid tider tillgängliga för akut tandvård och våra kollegor står alltid beredda att hjälpa just dig med dina behov inom tandvård. Vi rekommenderar att inte dra ut på tiden eftersom det kan bidra till en mer omfattande behandling. Om du har ett bekymmer med tänderna som besvärar dig till den grad att det har en inverkan på vardagen, sök akut tandvård. Kontakta oss redan idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Akuttandläkare löser långt gående tandbesvär

Det är många som drar sig för att besöka sin tandläkare av flera anledningar. Det kan handla om tandläkarskräck, ekonomiska orsaker eller att man inte hittat rätt behandlare. Risken med att inte direkt lösa eventuella problem med tänderna är att problemet oftast blir större så att man blir illa tvungen att kontakta oss för akut tandvård. På våra kliniker har tandläkarna arbetat med akut tandvård sedan länge och har kompetensen att snabbt hitta en effektiv och hållbar lösning. Kontakta oss gärna för att se hur vi kan hjälpa dig till en friskare tandhälsa.

Klicka här för att boka akut tandvård i Malmö.

Senast ändrad: torsdag 28 november, 2019
Publicerad av: Tandläkarna Kockum & Kockum
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort eller ring någon av våra kliniker.

    Välkommen att lista dig hos oss genom att fylla i formuläret här nedanför, ringa eller mejla.

      Vänligen fyll i dina uppgifter så ringer en av våra medarbetare dig snarast.