Eslöv/Flyinge

Välkommen till Kockum & Kockum – din familjetandläkare i Eslöv!

Vi hälsar dig välkommen till oss på Kockum & Kockum i Eslöv, ditt självklara val när det gäller familjetandläkare. Våra kompetenta och professionella tandläkare tar hand om hela familjens tandhälsa, ung som gammal, alla är välkomna till oss.
Behöver du akut tandvård? Då har du kommit rätt. Vi avsätter dagligen tider för att kunna erbjuda hjälp omgående om en akut situation uppstår och du behöver uppsöka din tandläkare.
Vårt tandläkarteam består av av allmäntandläkare, specialisttandläkare och tandhygienister och vi kan hjälpa dig med allt som rör din tandhälsa oavsett om det är förebyggande, funktionell eller estetisk tandvård.
Vi vill att våra patienter känner sig väl till mods när de är hos oss och att de trivs och med glädje ser fram emot sitt nästa besök.
En god tandhälsa är en förutsättning för ett friskt och lyckligt liv och vi vill att alla i din familj ska ha friska tänder som håller länge. Därför arbetar vi alltid med den senaste tekniken och med beprövade metoder och håller oss ständigt uppdaterade gällande nya rön och ny forskning.
Välkommen till oss på Kockum och Kockum i Eslöv!

Senast ändrad: onsdag 7 oktober, 2020
Publicerad av: Tandläkarna Kockum & Kockum
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort eller ring någon av våra kliniker.

    Välkommen att lista dig hos oss genom att fylla i formuläret här nedanför, ringa eller mejla.

      Vänligen fyll i dina uppgifter så ringer en av våra medarbetare dig snarast.