Invisalign

Tandläkarna Kockum och Kockum utför tandreglering med Invisalign – den nästan helt osynliga metoden att flytta tänderna med.

Hur går det till? Man börjar med att ta ett avtryck på tänderna, digitalt eller analogt. Tänderna och ansiktet fotograferas. Därefter kan man med hjälp av ett planeringsverktyg tillsammans planera hur man vill att det färdiga slutresultatet skall se ut. Man beställer efter detta en serie av Invisaligns nästan osynliga tandskenor.

Tandskenorna som är specialgjorda efter dina tänder för högsta bekvämlighet. Man sätter oftast fast små fästen på tänderna i komposit så de flyttas snabbare och i vissa fall behöver man slipa minimalt mellan tänderna. Skenorna är avtagbara, men det krävs att man använder dem minst 22 timmar/dag. Skenorna byts varannan vecka, och successivt kommer dina tänder flyttas tills de når sitt beräknade slutliga läge. Läs gärna mer på invisalign.se

För mer komplicerade eller omfattande behandlingar och barnbehandlingar remitterar vi våra patienter till de främsta ortodontisterna/tandreglerarna i närheten av dig.

Senast ändrad: torsdag 28 november, 2019
Publicerad av: Oslo Webmarketing AS
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort eller ring någon av våra kliniker.

    Välkommen att lista dig hos oss genom att fylla i formuläret här nedanför, ringa eller mejla.

      Vänligen fyll i dina uppgifter så ringer en av våra medarbetare dig snarast.