040-611 66 84 info@kockumochkockum.se

Menu

Tandreglering

Tandreglering, även kallat ortodonti, är man ofta i behov av om tänder vuxit snett eller sitter för tätt till exempel. Det kan även vara något annat som orsakar att det blir fel när du biter ihop. I många fall sker tandregleringen på ett sätt så att den sitter fast på tänderna men tandställningen kan även vara avtagbar (Invisaligne). Har du funderingar kring tandreglering är du varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Fast tandreglering med olika utseende

Det finns flertalet olika typer av tandreglering och givetvis har alla sina för- respektive nackdelar. Den vanligaste typen av tandreglering är dock den som har fästen gjorda av metall. Vill man att tandställningen ska vara mindre synlig kan man välja att ha fästen av porslin på de främsta tänderna så att tandregleringen blir mindre synlig när man pratar, skrattar och ler.

Tandreglering för alla

Vi samarbetar med docent Thor Henriksson, som är en av Sveriges ledande specialister inom tandreglering när det handlar om tandreglering och framställning av tandställningar. Detta tillsammans med vår långtgående erfarenhet och kompetens inom området gör att vi kan erbjuda kvalitativ tandreglering för alla, oavsett ålder.

Vill du veta mer eller är nyfiken på hur vi kan hjälpa just dig med tandreglering?
Ring oss redan idag för att få ytterligare information!