– din tandläkare i Skåne!

Välkommen till Tandläkarna
Kockum & Kockum

Vi hälsar dig välkommen till vår tandvårdspersonal på Kockum & Kockum. Hos oss får du och hela din familj den bästa tandvården som ni kan önska er. Våra erfarna och professionella tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor välkomnar alla till oss, små som stora.

Akut tandvård?

Regelbunden tandvård är alltid det bästa skyddet mot akuta besvär men vi är medvetna om att akut tandvård ibland behövs. Så om olyckan eller oturen uppstår, så har vi alltid akuttider tillgängliga, för dig med akuta besvär.

Fina, rena och friska tänder gör livet lättare och roligare att leva.

Vi är ett team av allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor  som som hjälper dig med de tandbehandlingar som du och din familj kan behöva. Oavsett om det gäller förebyggande, funktionell eller estetisk tandvård. God tandhälsa är en förutsättning för ett friskt och lyckligt liv. Vi använder oss av den senaste tekniken och beprövade metoder – och vi håller oss ständigt uppdaterade vad gäller forskning och nya rön inom tandvård.

Bred kompetens

Med den samlade kompetensen och erfarenheten hos våra allmäntandläkare, specialisttandläkare, hygienister och tandsköterskor tar vi hand om både unga och gamla. Våra tandläkare sätter en ära i att våra patienter känner sig väl till mods och trivs hos oss. Boka en tid för undersökning idag – din tandhälsa är viktig för oss!

Följ oss på Instagram

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort eller ring någon av våra kliniker.

    Välkommen att lista dig hos oss genom att fylla i formuläret här nedanför, ringa eller mejla.

      Vänligen fyll i dina uppgifter så ringer en av våra medarbetare dig snarast.